Medence fedések

Medence fedések kapcsán sokan a luxusra és feleslegesnek vélt komfortra gondolnak, de ha jobban megvizsgáljuk a dolgot látni fogjuk, hogy nem erről van szó.

Medence fedések a megrendelő igényei, elképzelései, valamint a medence méretezése alapján készülnek, így tudunk a medencefedésre egyénre szabott, egyedi ajánlatot adni.
Itt mindenki megtalálja a neki megfelelő választást, mivel egyedi gyártásban készülnek ezek az építmények.

A döntés nem könnyű: hosszú távú befektetés egy medencefedés, ahol számos szempontot kell mérlegelni. Ebben segítünk Önnek, hiszen kényelmi, biztonsági, anyagi szempontok egyaránt közrejátszanak a végső választásban. Típus szerint alacsony, középmagas, valamint magas medencefedések között válogathat, azonban fontos tudni, hogy egyéni elképzeléseket is meg tudunk csinálni, változtatásokra van lehetőség. Hőszigetelt medencefedést is készítünk. Válasszon igényei szerint: funkció, esztétikai szempontok alapján, hogy milyen típus felel meg Önnek leginkább.

A medence fedések minden esetben több szegmensből álló, komplex építményeket takarnak!

A medence fedésekről további tartalmakat itt talál! Kattintson ide!

medence fedések medence fedésekmedence fedések

Alacsony medencefedések

Ez a típus rendkívül népszerű, mivel lendületes formavilága mellett megfelel minden elvárásnak, amit egy medencefedéssel szemben támasztani lehet. Széles és mégis lapos építésű, így könnyen integrálható a kertbe.

Középmagas medencefedések

Egyszerű vonalvezetésű, igényesen kivitelezett könnyűfém szerkezettel rendelkeznek, melyek elegánsan emelkednek a medence fölé

Magas medencefedések

Típusok tágas térrel rendelkeznek, a kert impozáns, elegáns részévé válhatnak. Kényelmesen eltölthető hosszabb-rövidebb idő a fürdőzés előtt vagy után a fedés alatt. Kosárgörbe keresztmetszetű, magas medencefedés típus.

Ön is szeretne fedést a medencéje felé? Kérjen árajánlatot még ma!

Árajánlat kéréshez kattintson ide!

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Medence fedés