Polikarbonát medencefedés

Polikarbonát medencefedésen gondolkodik? Jó helyen jár!

Medencefedés kapcsán a lehető legérdekesebb elképzelésekkel találkozunk. Ez mind értendő az anyaghasználatra, a medencefedés elhelyezkedésére és kivitelezésére egyaránt. Mi polikarbonát medencefedés kapcsán mindig azt javasoljuk, hogy vegye figyelembe a beépítést befolyásoló tényezőket. Fontos, hogy meghatározzuk a medencefedés méretét, külalakját, elhelyezkedését.

A medencefedés segítségével akár már kora tavasztól késő őszig is élvezheti az eltolható medencefedés előnyeit, hiszen használatával akkor is védve van a hűvös levegőtől, ha épp csak a medence partján tartózkodik. A polikarbonát medencefedés a legjobb választás. Mivel egy jól megválasztott medencefedéssel, nem csak praktikus megoldást tud biztosítani medencéjének, de rengeteg pozitív hatást is tapasztalni fog. A magasabb építmények pedig egész évben lehetővé teszik Önnek és családjának, hogy élvezzék a medencefedés nyújtotta örömöket.

polikarbonát medencefedés

Polikarbonát medencefedés előnyei:

  • Üvegházhatásnak köszönhetően, eltolható medencefedéssel 5-6 hónapra kitolható a fürdési szezon! Fűtésrásegítéssel még plusz 1-1 hónapot is nyerhet.
  • Polikarbonát medencefedés-nek kiváló hőelnyelő és hőszigetelő képessége van. Jó idő esetén a nap energiája 100%-ban fűti a medence vizét.
  • Megakadályozza a nyári kánikulában a párolgást! A víz felszíne folyamatosan párolog, ez pedig elvonja a hőt a medencéből.
  • Megvéd az esőtől! Polikarbonát medencefedéssel kizárja a csapadékot, megakadályozza az eső okozta pH emelkedést, kisebb mértékben szaporodnak el az algák, baktériumok, ezáltal lényegesen kevesebb, akár 30%-kal is csökkenhet a vegyszerszükséglet.
  • Megvéd a széltől! Szeles időben a polikarbonát medencefedés meggátolja a belehulló környezeti szennyeződéseket, faleveleket, port, kormot stb., ezáltal nincs szükség olyan sűrű medence porszívózásra, szűrő visszamosatásra, vízpótlásra.
  • Megvéd a káros UV sugaraktól! Az eltolható medencefedés kosárszerűen borítja be kerti medencénket, védi a szerkezetet, szegélykövet, medence fóliát, és nem utolsó sorban a fürdőzőket is.
  • Kulccsal zárhatóak a polikarbonát medencefedés szegmensei, ezáltal kisgyermekeink, kedvenc háziállataink biztonságát is szolgálja.
  • Egymásba tolható szegmensek – alumínium vázba erősített polikarbonát lemezüvegezéssel, könnyen mozgathatóak, a viharbiztosítóknak köszönhetően pedig stabil és masszív szerkezetet adnak.
  • Téliesítésnél is kevesebb gondot okoz a kerti medence takarása, illetve csak szélsőséges esetben fagy be a medence vize.

Kérejen polikarbonát medencefedés-re árajánlatot még ma! Az árajánlat kéréshez kattintson ide!

 

Kérjen most árajánlatot, ide kattintva>>

Medence fedés