Eltolható medencefedés

Az eltolható medencefedés előnyei:

Egy kültéri medence esetén nagyon fontos, hogy mennyi ideig tudjuk azt használni. Sajnos egész évben nem tudjuk élvezni kültéri medencénket. Viszont egy jól megtervezett és eltolható medencefedés esetén a medence használati idejét jelentősen meg tudjuk növelni.
Ez azt jelenti, hogy késő tavasztól egészen késő őszig, akár 5-6 hónapon keresztül élvezhetjük a medencénket. Amennyiben medencénk vize fűtött, akkor ezt az intervallumot még jobban ki tudjuk tolni.

Az eltolható medencefedés előnye továbbá a gazdaságos üzemeltetés is. Ehhez is hozzájárul az eltolható polikarbonát medencefedés, ami csökkenti a medence vizének a párolgását, ezáltal kevesebbet kell fűtenünk a medence vizét, illetve sokkal kevesebb szerves hulladék (fű, falevelek, ágak, bogarak, békák stb.) kerül a medence vizébe. Ennek köszönhetően kevesebb gondot jelent a medence tisztítása, ezáltal pénzt spórolunk meg és kíméljük magunkat, környezetünket a túlzott vegyszer használattól.

Az eltolható medence fedés főbb előnyei:

  • a fürdőszezont lényegesen meghosszabbítja
  • rosszabb időben is lehetővé válik a medence használata
  • nagyobb biztonságot nyújt gyerekek és háziállatok számára
  • csökkenti a víz és a levegő hőveszteségét az eltolható medence fedés alatt
  • csökkenti az elpárolgást
  • javítja a vízminőséget a szennyeződések távol tartásával
  • csökkenti a szükséges vegyszerek mennyiségét
  • védi a medencét az időjárás viszontagságaival és az UV sugárzással szemben
  • csökkenti a medencefelület sérülésének veszélyét a tél folyamán

eltolható medencefedés

Az eltolható medencefedés formáját és méretét tekintve nagyon sokféle lehet

Akiknek nem tetszik a nagy teret elfoglaló medencefedés és csak szükség esetén fedik le a medencéjüket, azoknak ajánljuk az alacsony keresztmetszetű polikarbonát medencefedéseket. Ezek alatt az alacsony belmagasság (kb. 1 méter) miatt nem lehet szabadon sétálni, a medence használatához a fedést le kell csúsztatni. Hűvösebb időben esetleg lehet alatta úszni, viszont a kert összképét kevésbé rontja.

Télen is használható medencefedés esetén télikert rendszerrel megoldható, ami hőszigetelt, de nem eltolható.

Amennyiben Ön is szeretné tavasz közepétől az ősz közepéig élvezni a medencéjét kérjen ingyenes árajánlatot ide kattintva!

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Medence fedés