Medence lefedés

Medence lefedés tekintetében a víz takarása a legfontosabb szempont!

Nézzük meg a medence lefedés típusokat. További információkat itt talál! Kattintson ide!

Nem csak vegyszert, pénz és munkát spórolhatunk meg vele, de fűtött medencék esetében a hőveszteség is jelentősen csökken.

Polikarbonátos medence lefedés:

A szerkezetek általában ötvözött alumíniumból készülnek, színük tekintetében eltérők lehetnek. Ezt többnyire a megrendelő igényi alakítják. A medencelefedés falai a polikarbonát nevezetű anyagból készül, mely számos pozitív hatással bír. Nem csak könnyen formálható anyagról beszélünk, de biztonságtechnikai szempontból és környezettani szempontból is igen kedvező tulajdonságokkal rendelkezik.

A kialakítás tekintetében elmondható, hogy általában trapéz, aszimmetrikus és íves formában készülnek. Az egyik fal alap esetben fix, a másik nyitható/levehető formában kerül felhelyezésre. Az egységek egymásra tolhatók. Igény szerint – és ha hely van rá – hosszabbra lehet készíteni a sínpályát, így akár az egész fedés eltolható a medence fölül. Ezen medencelefedés alatt a medencék fűtés nélkül is évente 6-8 hónapig használhatók, fűtött vízzel 8-10 hónap, a pavilon fűtésével pedig csaknem egész éves használat is elképzelhető.

hoszigetelt medencefedes - medencelefedés
hőszigetelt medencefedés

Kérjen árajánlatot még ma medencelefedés-re! Kattintson ide!