Medence lefedés

Medence lefedés tekintetében a víz takarása a legfontosabb szempont!

Nézzük meg a medence lefedés típusokat. További információkat itt talál! Kattintson ide!

Nem csak vegyszert, pénz és munkát spórolhatunk meg vele, de fűtött medencék esetében a hőveszteség is jelentősen csökken.

A medence lefedése sok előnnyel jár, amelyek hosszú távon jelentős megtakarítást eredményeznek. Elsőként, a medencelefedés hatékonyan védi a vizet a párolgástól, így minimalizálja a vízpótlás szükségességét. Ezáltal a vízdíj és a költségek csökkenthetők. Ezenkívül a lefedés megakadályozza, hogy a medencébe hulló levelek, ágak vagy szennyeződések a vízbe kerüljenek, ezáltal kevesebb vegyszert kell használni a víz tisztán tartásához.

A medence lefedése továbbá csökkenti az energiaveszteséget is. Az izolált lefedés megakadályozza a hőveszteséget a medencéből, így a víz hosszabb ideig meleg marad. Ez csökkenti a fűtési költségeket és energiafogyasztást.

Emellett a biztonság szempontból is előnyös. A medence lefedése megakadályozza, hogy véletlenül beleessenek a medencébe a gyermekek vagy a háziállatok. A medence lefedés különösen fontos a kisgyermekek védelme szempontjából.

Összességében tehát a medencelefedés érdemes beruházás, amely megtakarítást eredményez a víz- és energiafogyasztás terén, valamint növeli a medence biztonságát. Ezáltal hosszú távon gazdaságosabb és fenntarthatóbb medencehasználat érhető el.

Polikarbonátos medence lefedés:

A szerkezetek általában ötvözött alumíniumból készülnek, színük tekintetében eltérők lehetnek. Ezt a medence lefedés-t többnyire a megrendelő igényi alakítják. A medencelefedés falai a polikarbonát nevezetű anyagból készül, mely számos pozitív hatással bír. Nem csak könnyen formálható anyagról beszélünk, de biztonságtechnikai szempontból és környezettani szempontból is igen kedvező tulajdonságokkal rendelkezik.

A medencelefedés, kialakítás tekintetében elmondható, hogy általában trapéz, aszimmetrikus és íves formában készülnek. Az egyik fal alap esetben fix, a másik nyitható/levehető formában kerül felhelyezésre. Az egységek egymásra tolhatók. Igény szerint – és ha hely van rá – hosszabbra lehet készíteni a sínpályát, így akár az egész fedés eltolható a medence fölül. Ezen medencelefedés alatt a medencék fűtés nélkül is évente 6-8 hónapig használhatók, fűtött vízzel 8-10 hónap, a pavilon fűtésével pedig csaknem egész éves használat is elképzelhető.

hoszigetelt medencefedes - medencelefedés
hőszigetelt medence lefedés

Kérjen árajánlatot még ma medencelefedés-re! Kattintson ide!

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Medence fedés