Medencefedés

Medencefedés! Minden, ami medence és ami a fedéssel kapcsolatos:

A magas légterű, szigetelt medencefedés korszerű technológiával készül. Télen is jól használható, szigetelt rendszerrel épül. Nyáron a szellőzést harmonika ajtó biztosítja. A szellőztetést sokféleképpen meg lehet oldani a magas légterű medencefedésre alkalmas profil rendszerekkel. Az alumínium profil jó színtartó, nem rozsdásodik, hajlítható, statikailag kiváló.

A medencefedéseket a helyszínen felmérjük a megrendelővel egyeztetve. A helyszíni szerelést pedig előre leegyeztetett időpontban végezzük. Lehet az oldalfalakon bejárati ajtót, erkélyajtót, toló-bukó ajtókat is elhelyezni. Télikert rendszerre épülő szigetelt medencefedésről bővebben a télikert oldalon olvashat. A medencefedésről ISO minősítésünk van.

Tekintse meg videónkat a medence fedéséről

Érdemes felkeresni bennünket, ugyanis tudunk hőszigeteletlen medencefedést is gyártani és szerelni, ami jóval olcsóbb mint a hőszigetelt rendszer.

A hőszigeteletlen medence fedéssel a nyarat meg lehet hosszabbítani, valamint nyár előtti időszakot is ki lehet használni. Saját profilrendszerrel dolgozunk, szinte minden színben rendelhető a profil, sőt még fa utánzatú színt is tudunk biztosítani.

Medencefedés lehetőségei:

– Medence fedés szerkezetei lehetnek ívesek és ferde tetővel szereltek is, melyek lehetnek magasított és íves a tetővel ellátva.

A medencefedés lehet nyeregtetős és fél-nyeregtetős, ami lehet hőszigetelt és hőszigeteletlen. A hőszigeteletlen medencefedés mindkét tető esetében lehet eltolható is.
Hőszigeteletlen medencefedés esetén is tudunk bármilyen szint produkálni. A váz szerkezet ebben az esetben is alumínium anyagból készül, ami örökös.

Cégünk évek óta foglalkozik télikert, teraszbeépítés megoldásokkal, télikerttel, előtetőkkel, medencefedéssel.

A medence alapjára lehet építeni az általunk gyártott vázat, alacsony vagy magas légterű szerkezettel egyaránt. Medencefedés lehet hőszigetelt, illetve hőszigeteletlen.  A hőszigetelés nélküli rendszer olcsóbb, mint a hőszigetelt.

medencefedés

A hőszigetelés nyitásmódozatai az árat jelentősen befolyásolják.

Azonban érdemes elgondolkozni, hogy mikor és melyik évszakban használjuk a medencét.

Tehát ha a vevő hőszigetelés nélkül szeretné medencéjét lefedni, mivel télen nem akarja használni, úgy azt fogjuk legyártani. Nem érdemes a virágok, növények átteleltetésében sem gondolkodni, ha hőszigeteletlen medencefedést választunk.

Eltolható polikarbonát medencefedés

Az eltolható  medence fedés esetében a 6mm-es, átlátszó polikarbonát fedéses rendszerek terjedtek el, hiszen többnyire nem a hőszigetelés az elsődleges szempont. A könnyű szerkezetes medencefedések alumínium vázból épülnek. Mi a vázszerkezeteket akár teraszbeépítésről, akár medencefedésről van szó, alumínium vázból építjük. Mindenféle ívet tudunk hengerelni, hajlítani, amihez megfelelő gépekkel, szerszámokkal rendelkezünk.

A hátránya a hőszigeteletlen medencefedésnek az, hogy a külső-belső hőmérséklet csak minimálisan tér el, ha a nap nem süt.

A hőszigetelt rendszerrel, télen-nyáron is használhatja medencéjét.

A medencefedés ára változó: hőszigeteletlen medencefedés esetén az ár 30-50.-EFt/m2.
Hőszigetelt medencefedés esetén az ár 70-120.-EFt/m2 között van.

Minden esetben kérjen árajánlatot tervező kollégáinktól!

A gyártás technológiát a ISO minősítésünk biztosítja.

A rövid leírásban új kérdés kerülhet felszínre. Kivel készíttessem el a medencefedést, teraszbeépítési munkát?

A döntés során, vegye figyelembe, hogy ki rendelkezik irodával, referenciával, illetve nem elhanyagolható az ár érték arány sem.

Mit adunk mi?

  • ingyenes helyszíni felmérést medencefedés-re(előzetes árajánlat kérés után)
  • ingyenes szakmai tanácsadást
  • ingyenes árajánlat készítést
  • minden hónapban akciókkal kedveskedünk
  • szerződés szerinti gyártás
  • szerződés szerinti beépítés
  • garanciát a gyártás és szerelésre

Tehát mit kell még megfontolni?

  • hőszigetelés nélküli vagy hőszigetelt?
  • mennyibe kerül?
  • ki csinálja?

Egyik fő kérdés pedig az: kivel végeztessem a munkát? Aki a legolcsóbbat kínálja? Aki a legjobb minőséget kínálja? A szomszéd áccsal? Vagy ismerőssel?

Medencefedés esetében, aki egy kicsit gyakorlatiasabb, nyilván azt gondolja, hogy egy egyszerű dologról van szó és bárki megcsinálhatja, hiszen gyerekjáték. Később azonban előjönnek a problémák. Nem lehet elhúzni a mobil rendszert, beázik, feljött a polikarbonát, elszíneződött a polikarbonát, nagyon párás stb.

Azt ajánljuk Önnek, hogy a döntés során, vegye figyelembe, hogy ki rendelkezik referenciákkal, irodával, megfelelő képesítéssel.

Medencefedés cikkünk nagyon sok információt tartalmaz, de a felmerült kérdésére szívesen válaszolunk. Kérjen árajánlatot, helyszíni felmérést a kapcsolat oldalról.

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Medence fedés