Medence fedés

A medence fedés fajtái. Ez a szerkezet nem egyszerű feladat, sem a gyártó, sem a szerelő részéről. A medence fedést hőszigetelt és hőszigeteletlen változatban is lehet kérni.

A mobil, eltolható medence fedés fajtái nem hőszigetelt ezért azt hidegebb időkben nem lehet használni.
Cégünk évek óta foglalkozik medence fedéssel, teraszbeépítés megoldásokkal, télikerttel, függönyfalakkal, előtetőkkel.
Rengeteg választható módozat áll a rendelkezésükre, beleértve a medence formáját, alakját, alkalmazott szerkezeteket, illetve, hogy alacsony vagy magas légterű legyen a medence fedése.

Nézze meg videónkat!

Az árajánlat kérés egy kattintással elérhető!


Medence fedés fajtái esetében is lehetősége van, hőszigetelt, illetve nem hőszigetelt rendszer közül választani. A hőszigetelés nélküli rendszer nyilvánvalóan olcsóbb, mint a hőszigetelt.
Tehát a medence fedésnél is elérkeztünk a választás egyik fő szempontjához, az árhoz. Amely nem csak a gyártó cég számára, a megrendelő számára is az egyik fontos tényező. Az ár-érték arány függősége nagy gondot jelent mindig a választásnál.

Miért mi?

Medence fedéssel, teraszbeépítéssel, télikert építéssel, és hasonló területen található szolgáltatásokkal sokan foglalkoznak. A medence fedés gyártása nem egyszerű feladat, mert a hőhídmentesség megtartása, vagy a megfelelő ívek beállítása, gyártása komoly szakértelmet igényel.

Mi mindenről tájékoztatjuk az ügyfeleinket. Így részletes információval szolgálunk az alkalmazott medence fedés  fajtái és ezeknek a rendszerünkről, hogy a vevő biztos lehessen abban, hogy azt kapja, amit kért.
Tehát ha Ön hőszigetelés nélkül szeretné medencéjét lefedni, mert nem használja télen, vagy nem tartja lényegesnek a hőszigetelést, úgy azt fogjuk Önnek legyártani, kiszállítani.
Nem állítjuk egy hőszigetelés nélküli rendszerről, hogy nem fog megfagyni a víz, vagy nem fog elhervadni a növény.

Elérkeztünk a döntés másik fontos szempontjához: mire van Önnek szüksége?

Medence fedés fajtái galéria itt!

A medence fedés esetében a mobil eltolható polikarbonátfedéses rendszerek terjedtek el, hiszen többnyire ott nem fontos a hőszigetelés. Ezek  könnyű szerkezetes alumínium vázból, egy sínpályából és nyilván a fedést szolgáló, általában 10 mm-es polikarbonátból, vagy tömör 6mm-es polikarbonátból állnak.

A rendszer egyik hatalmas előnye, hogy bármilyen formát létre lehet hozni, hiszen a polikarbonát hajlítható, az alumínium szintén. A mobilitása is igen óriási, hiszen nem kell figyelni a hőhidak kialakulására. Karbantartása, takarítása igen egyszerű. Összeállítani szintén egyszerű, hiszen könnyű szerkezetről van szó.
Azonban ha medencéjét nem csak nyáron, télen is használni akarja, akár hóesésben, úgy a hőszigetelt rendszer egy páratlan megoldást kínál. Igaz, hogy ebben az esetben már megkötésekkel kell számolnunk, hiszen ebből görbe felületek nem hozhatóak létre.

Körívet csak egyenesekre való bontással lehet követni, igaz, így is igazán esztétikus medence fedés hozható létre.
A medence fedés fajtái hőszigetelt rendszereknél, leginkább az alumínium szerkezet terjedt el.

Fontos figyelembe venni az időjárási tényezőket és terheket, így pazar megoldást kínál az alumínium tetőrendszerünk, egyszerűen nagyszerű.

Rengeteg forma választható, a victorianustól, a félnyereg tetőn át, a bonyolultabb tetőszerkezetekig.
Előnye a rendszernek, hogy négy évszakos. Független az időjárási tényezőktől, bármikor használhatja a medencéjét, a belső hőmérséklet szoba hőmérsékletű marad, akár – 15° C-on is!
Ilyen medence fedés fajtái és ezen rendszer hátránya, hogy kevésbé mobilis, figyelni kell a hő híd mentességre.

A szerkezet ebben az esetben kevésbé könnyű szerkezet, hiszen egy kétrétegű üveg súlya, 30-40 kg-t is elérheti négyzetméterenként!
Tehát lényeges végiggondolni, akár építész bevonásával, hogy fontos-e a hőszigetelés. Amennyiben eldőlt, úgy most már lehetőség van az árelemzésre.

Tehát:
– Hőszigetelés nélküli vagy hőszigetelt?
– Mennyibe kerül?
– Ki csinálja?
– Milyen mértékű legyen a hőszigetelés értéke?

medence fedés fajtái
Medence fedés fajtái esetében is, a profi szakemberekkel kell végeztetni, mert nem egyszerű minden feltételeknek megfelelni. Később azonban lehetnek problémák, nem lehet elhúzni a mobil rendszert, akadozik, nem záródik, beázik, feljött a polikarbonát, elszíneződött a polikarbonát, nagyon párás stb.
Azt ajánlom Önnek, hogy a döntés során, vegye figyelembe, hogy ki rendelkezik referenciákkal, irodával, nem mindegy, hogy kiben bízik meg.
A bizalom egy fontos tényezője a medence fedésnek, akár csak a télikert, vagy teraszbeépítésnek. Hiszen egy hosszú távú kapcsolatról van szó, mivel garanciális termékről van szó.

A legjobb, ha a beépítés után, csak egy újabb beépítés kapcsán találkozik az ügyfél és az eladó, mert ebben az esetben ez jelenti a jó kapcsolatot.
Medence fedése, medence fedés fajtái és gyártása, szerelése, nem csak Budapesten, hanem országosan.

Mit adunk mi?
– ingyenes helyszíni felmérést a medence fedésre, télikert gyártására, terasz        beépítésre (előzetes árajánlat kérés után)
– ingyenes szakmai tanácsadást
– ingyenes árajánlat készítést a gyártott termékekre
– minden hónapban akciókkal kedveskedünk
– profi szakembereket a medence, télikert terasz beépítésre.

Köszönjük, hogy végignézte az oldalainkat, várjuk jelentkezését!

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Medence fedés