Medencefedés árak

Medencefedés árak:

Medencefedés árak tekintetében a skála nagyon széles. A medencefedés árakat sok tényező is befolyásolja. Függ az elem méretétől, formájától, beépítés helyszínétől. A medencefedés legyen az íves, nyeregtetős, fél-nyeregtetős, magas vagy alacsony lábbal, esetleg íves, de a falra támaszkodik, mi az minden esetben elkészítjük. Eltolható elemek egymásra csúsztatásával 15 méter hosszan is lehetséges a medencefedés. Uszoda vagy fürdő medence fedését több variációban is eltudjuk készíteni.

Tekintse meg videónkat a medencefedésről.

Az ívesített medence fedéssel meghosszabbíthatja a nyarat és tavasszal, napsütésben korábban lehet használni a medencét. Medencefedés árai. Ez a rendszer viszont csak a napenergia érvényesítéssel vehető igénybe. Tartósan borús időben,  télen, vagy hidegben már nem ajánlatos. Medencefedés árai. A megoldás erre, hogy hőszigetelten kell a medencefedést elkészíteni, így 4 évszakban használható.

Az tény, hogy a hőszigetelt rendszer jelentősen drágább, de télen is lehet használni a medencét.
Ez a medencefedés árak tekintetében jelentős különbséget okoz.

medencefedés árak
Hőszigetelt medencefedések

A medencefedés saját fejlesztésű profilból készítjük. Anyaga alumínium és az van takarva a kívánt színnel. A medence fedés jó minőségben készül, amiről ISO minősítésünk van.

Kérjen tőlünk ajánlatot medencefedés árak-ra!

Ingyenes és gyors

Adja meg medencéje részletes adatait és Mi hamarosan személyre szabott medence fedés árai-val ellátott ajánlattal keressük meg Önt!

Ajánlatkérés

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Medence fedés