Rólunk

Rólunk az a hír járja, hogy medencefedés mellett, télikert beépítéssel, előtető készítéssel, terasz beépítéssel is foglalkozunk. Ez a hír igaz!

Rólunk:

A Partner-doors kft. immár több éves tapasztalattal rendelkezik medencefedés, télikert építés, elő tető gyártás területén. A sok év tapasztalat mellett, képzett kollégáink hozzáértése egészíti ki a cég tevékenységét. Az egész országot lefedő beszerelések igazolják munkánk minőségét és milyenségét és ezt rólunk megrendelőink is elmondhatják. Időszakosan a határon túl is megfordulunk medencefedés, télikert építés kapcsán. Gyártóüzemünk segítségével minden elvárásnak meg tudunk felelni, hiszen minden elemet személyre szabottan készítünk el és szállítunk a helyszínre, legyen az az ország bármely területén. A legkülönbözőbb formák legyártására is képesek vagyunk, kérjen tőlünk ajánlatot, hogy bebizonyíthassuk Önnek is a legjobb ajánlatot tudjuk adni medencefedés, télikert beépítése, előtető készítése kapcsán.

[mp_cta heading=”Kérjen tőlünk ajánlatot” subheading=”Ingyenes és gyors” content_text=”Adja meg medencéje részletes adatait és Mi hamarosan személyre szabott ajánlattal keressük meg Önt!” text_align=”left” shape=”rounded” style=”flat” style_bg_color=”#ffffff” style_text_color=”#000000″ width=”100″ button_pos=”right” button_text=”Ajánlatkérés” button_link=” https://medence-fedes.com/ajanlatkeres/” button_target=”false” button_align=”center” button_shape=”rounded” button_color=”motopress-btn-color-silver” button_size=”large” button_icon=”none” button_icon_position=”left” button_animation=”right-to-left” icon_pos=”left” icon_type=”fa fa-info-circle” icon_color=”custom” icon_custom_color=”#ffffff” icon_size=”extra-large” icon_custom_size=”26″ icon_on_border=”false” icon_animation=”left-to-right” animation=”none”]

Medence fedés